Anlık Bildirim

Xbox Scorpio, PS4 Pro’dan çok daha güçlü olacak

Kısa süre önce PlayStation 4 Pro modelini görücüye çıkaran Sony’e cevap çok gecikmeden geldi. Microsoft cephesinden yapılan açıklamada Xbox Scorpio’nun PS4 Pro’dan çok daha güçlü olacağı belirtildi.
PlayStation Meeting etkinliğinde tanıtılan, donanımsal açıdan önemli birtakım iyileştirmelerin yer aldığı PlayStation 4 Pro modeli tartışmaları da beraberinde getirdi. Öyle ki 4K Blu-Ray ve bazı oyunlar için mod desteği sunmayacağı belirtilen konsol bu yüzden oyunseverlerin yoğun eleştirilerine maruz kaldı.
Diğer taraftan bir röportajında Xbox’ın asıl rakipleri olmadığını söyleyen Sony Interactive Entertainment Başkan ve Global CEO'su Andrew House, PlayStation’ın bir numaralı rakibinin PC platformu olduğunu dile getirmişti.

Xbox Scorpio bariz şekilde daha güçlü olacak

Sony her ne kadar rekabete farklı bir pencereden baksa da Microsoft bu konudaki net duruşunu korumaya devam ediyor. Zira şirket yöneticilerinden Albert Penello verdiği son röportajda Xbox Scorpio’nun üstün donanım özellikleriyle yüksek grafik kalitesi sunacağını, PlayStation 4 Pro modelinden ise bariz şekilde daha güçlü olacağını açıkladı.
Xbox Scorpio’nun piyasadaki tüm konsollara üstünlük kuracağının altını çizen Penello, oyuncuların performans farkını hissedebilmeleri için Microsoft’un fiyat konusunda cüretkar davranabileceğini belirtti. Yayınlanan video ve görsellerde "Bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu" sloganını kullanan Xbox Scorpio'nun 2017 yılında tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8814 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox scorpio ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim