Anlık Bildirim

Silahlı soyguncuların yeni hedefi Pokemon Go oyuncuları

Pokemon yakalayabilmek için bilmedikleri sokaklara ve binalara dahi göz atmaktan çekinmeyen oyuncular silahlı soyguncuların hedefine girerek adeta ava giderken avlanıyorlar.
Gerçek dünya ile bağlantılı olmasıyla alışılagelmişin dışında bir deneyim sunan Pokemon Go, hakkında çıkan çeşitli haberlerle teknoloji gündeminin bir numaralı konusu haline geldi. Ancak eğlenceli olduğu kadar tehlikeli bir hal de alabilen oyun insanların başını derde sokabiliyor.
Hatırlayacağınız üzere kısa süre önce Amerika’daki bir sürücü Pokemon yakalayabilmek için yolda aniden durarak büyük bir kazaya sebebiyet vermiş, bir diğer oyunsever ise dikkatsizliği sonucu Pokemon yakalamak isterken kaldırımdan düşerek ayak bileğini burkmuştu. Kişilerin kendilerine verdikleri zararların ardından Pokemon Go’nun yeni müdavimleri silahlı soyguncular oldu.
Oyunda 9. seviyeye geldikten sonra Lure Module açılıyor ve Pokestop'lar üzerinde Pokemon’ların yeniden doğmaları (spawn) sağlanabiliyor. ABD'nin Missouri eyaletinde bu durumu fırsat bilen, yaşları 16 ile 18 arası değişen 3 silahlı soyguncu oyuncuları bu alanlara doğru çekerek üzerlerinde değerli ne varsa alarak gasp ettiler. 9 kişiyi silah zoruyla gasp ettikten sonra düzenlenen operasyonla yakalanan suçlular hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı ifade ediliyor. Pokemon uğruna başınıza istenmeyen durumların gelmemesi için dikkatli olmanızda fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13335 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, mobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim