Anlık Bildirim

Simsiyah (Jet Black) iPhone 7&7 Plus'ın 32 GB'lık versiyonu satışa sunuldu

iPhone X ve iPhone 8 serisi ile karşımıza çıkan Apple, iPhone 7 serisi almak isteyenleri de unutmadı. Artık simsiyah iPhone 7 serisini 32 GB'lık depolama kapasitesiyle satın alabilirsiniz.
Bildiğiniz üzere Apple, 7 Eylül 2016 tarihinde iPhone 7 serisini tanıtmıştı. Tanıtımla beraber iPhone serisine yeni bir renk seçeneği eklenmiş oldu. Apple'ın simsiyah olarak nitelendirdiği Jet Black rengi iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yalnızca 128 ve 256 GB'lık versiyonlarıyla satışa sunulmuştu. Depolama alanı diğer versiyonlardan fazla olduğu için fiyatlar da bir hayli yüksekti.
Apple, 12 Eylül'de yeni iPhone modellerini tanıtmasının ardından iPhone 7 serisinin fiyatlarını tekrardan belirledi. Daha önce yaptığımız haberde indirimli fiyatlardan bahsetmiştik lakin Apple şimdi de iPhone 7 serisinin simsiyah (Jet Black) renkli modelini 32 GB'lık versiyonla satışa sundu. Hal böyle olunca simsiyah renkli iPhone 7 serisi daha ucuz bir fiyata alınabilir oldu. 
Simsiyah (Jet Black) iPhone 7&7 Plus'ın 32 GB'lık versiyonu satışa sunuldu
 
Apple'ın sitesinde 32 GB depolama kapasiteli simsiyah iPhone 7; 3299 TL, 32 GB depolama kapasiteli simsiyah iPhone 7 Plus ise 3999 TL'ye satışa sunuluyor. Ülkemizde simsiyah olarak adlandırılan bu renk seçeneğindeki bir iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’a sahip olmak içinse 2-3 hafta süren gönderim süresini beklemeniz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim