Anlık Bildirim

Siri "Gözler Serbest", Honda'nın 2013 model araçlarına geliyor

Siri 'Gözler Serbest', Honda'nın 2013 model araçlarına geliyor Tam Boyutta Gör

iOS 6'nın öne çıkan Siri özelliklerinden biri olan "Gözler Serbest"'e Chevrolet ve Hyundai'dan sonra otomotiv endüstrisinin dev isimlerinden biri olan Honda'dan da destek geldi.

Honda'nın Amerika operasyonundan yapılan resmi açıklamada 2013 model Honda Accord ile Acura RDX ve ILX modellerinin iOS 6'nın "Gözler Serbest" özelliğine destek vereceği belirtildi. Buna göre, ilgili araç modellerini kullanan sürücüler, iOS 6 yüklü iOS cihazlarında Siri'yi kullanarak çeşitli görevleri telefonlarına bakmadan rahatlıkla yerine getirebilecek.

Honda'nın Otomobil Ürün Planlama'dan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Vicki Poponi, iPhone'un insanların araçlarında dahi kullanmaktan vazgeçemedikleri bir cihaz olduğuna vurgu yaparken; Siri ve Bluetooth destekli Gözler Serbest modunun Honda ve Acura sahipleri için, gelecek nesil bağlanabilirlik sunan ve isteklerine cevap verebilen mükemmel bir fırsat olduğunu ifade etti.

Şimdilik resmi olarak üç üreticiden açıklama yapılmış olsa da Apple'ın iOS 6'da yer vermeye başladığı Gözler Serbest yeteneği için BMW, GM, Mercedes, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Chrysler, ve Honda ile çalıştığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim