Anlık Bildirim

Slingshot nihayet resmi olarak indirmeye sunuldu

Slingshot nihayet resmi olarak indirmeye sunuldu

Facebook'un Paper'dan sonra geliştirdiği ikinci uygulaması olan Slingshot, kazara uygulama mağazalarında görünüp kaybolmasının ardından bu kez resmi olarak indirmeye sunuldu.

Slingshot içeriği bakımından Snapchat gibi uygulamalara benzetilse de aslında farklı bir tarza sahip ve kullanıcıları daha çok paylaşmaya teşvik ediyor. Adından da anlaşılacağı üzere Slingshot fotoğraf ve videolarınızı sapan tarzında arkadaş listenize doğru fırlatarak paylaşmanızı sağlıyor.

Arkadaşlarınızda yine aynı şekilde sizinle paylaşım yapabiliyor. Burada ilginç olan eğer bir paylaşımda bulunmazsanız size gelen içerikleri buzlu bir halde görüyorsunuz ve açmanın imkanı yok. Paylaşım yaptıktan sonra görmeye başlıyorsunuz. 

Ayrıca paylaşılan içeriklere yorum veya beğeni yapmak imkanı da mevcut. Uygulama telefon numaranıza göre kaydınızı yapıyor ve arkadaşlarınızdan uygulamayı kullananları eşleştirerek özel bir sosyal ağ kuruyor. Şimdilik belirli ülkelerde indirmeye sunulan uygulama yavaş yavaş diğer ülkelere de yayımlanacak. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim