Anlık Bildirim

Snapchat, görsel tabanlı alışveriş için Amazon'la işbirliği yapıyor

Snapchat, e-ticaret konusunda dünya devi olan Amazon'la görsel tabanlı alışveriş için işbirliği yapmaya başladı. Yakında Snapchat kamerası ile çekilen ürünler Amazon'dan satın alınabilecek.
Sosyal medya platformlarından Snapchat yaptığı açıklamada, kullanıcıların uygulama kamerasını kullanarak Amazon.com'daki ürünleri arayabilecekleri ve doğrudan sipariş edebilecekleri bir özelliğin test edildiğini açıkladı.

Alışverişi pratik hale getirecek

Görsel arama işlevi olarak adlandırılan bu yeni özellik, Snapchat kullanıcılarının kamerayı herhangi bir eşya veya barkoduna tutarak, o ürünü Amazon.com'da aramalarına izin veriyor. Arama sonucunun Amazon'un veritabanındaki ürünlerle eşleşmesi durumunda ise ekranda bir kart belirerek, ürünle ilgili fiyat ve satın alma seçeneklerini gösteriyor.
Kullanıcıların pratik bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlayacak görsel arama özelliğinin şimdilik test aşamasında olduğunu belirten Snapchat, şimdilik kesin bir tarih vermemiş olsa da yakında tüm kullanıcıların bu yeni özelliği kullanabileceğini duyurdu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim