Anlık Bildirim

Snapdragon 660 ve 6 GB RAM'li Samsung Galaxy C10 Plus, AnTuTu'da göründü

Samsung Galaxy C10 Plus'ın teknik özellikleri AnTuTu sayesinde ortaya çıktı. İşte Snapdragon 660 yonga seti ve 6 GB RAM'le güçlendirimesi beklenen cihazla ilgili son bilgiler.
İlk olarak geçen sene Mayıs ayında sızdırılan Samsung Galaxy C10 Plus'ın 2017'de piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Cihaz şimdi ise farklı bir teknik özellik listesiyle yeniden internete sızmış durumda.
AnTuTu'da ortaya çıkan Samsung Galaxy C10 Plus (SM-C9150) 1920x1080p Full HD ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 512 GPU içeren Qualcomm Snapdragon 660 yonga setiyle güçlendirildiğini görüyoruz. Ayrıca 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı var.

Android Nougat'la çalışıyor

Android 7.1.1 Nougat mobil işletim sistemiyle çalışacak cihazın ne zaman duyurulacağı belli değil. Bunun dışında çift arka kamerayla gelmesi beklenen telefonun pil kapasitesi hakkında hâlâ bilgi yok. Galaxy C10 Plus'ın, söylentilere konu diğer bir akıllı telefon olan Galaxy C10 ile birlikte C serisinin başarısını sürdürmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6779 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
performans, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim