Anlık Bildirim

Snapdragon 820'li Galaxy S7 benchmarkta görüldü

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 bu kez Snapdragon 820 çipsetiyle testlerde görüldü. Exynos 8890'a kıyasla daha düşük puan alan platform tek çekirdek performansında öne geçmeyi başarıyor.
 
Snapdragon 820'li Galaxy S7 benchmarkta görüldü
Galaxy S6 Edge ve S6 
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7'yi önümüzdeki ay duyurmayı planlıyor. Şirket son hazırlıklara devam ederken sızıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Daha önce ön paneli sızdırılan akıllı telefon bir de Exynos 8890 işlemcisiyle benchmark testlerinde görülmüştü.
Qualcomm ile yeniden anlaşmaya varan Samsung, yeni modelinde daha önce bir çok modelinde yaptığı gibi iki farklı çipsete sahip model çıkaracak. Bu modellerden birisi şirketin kendi ürettiği Exynos 8890 olurken diğeri Qualcomm'un iddialı çipseti Snapdragon 820 olacak.

Snapdragon 820'li model daha önce AnTuTu testlerinde görülmüştü ancak herhangi bir test sonucu yayınlanmamıştı. Bu kez ise model GeekBench 3'de karşımıza çıkıyor. Daha önce Exynos 8890'lı model de GeekBench 3 testlerinde görüldüğü için bu sayede iki platformu karşılaştırma şansı da yakalamış oluyoruz.
 
Snapdragon 820'li Galaxy S7 benchmarkta görüldü
Testlerde S820'li modelin ilginç bir şekilde Exynos 7420'li Galaxy S6'nın da gerisinde kaldığını görüyoruz. Bu anormal durum akıllı telefonun henüz testlerde gücünü gösterecek seviyeye gelmediği şeklinde yorumlanıyor. Tek çekirdek performansına baktığımızda ise daha gerçekçi sonuçlar görüyoruz. Testte S820'nin tek çekirdeği 2282 puana ulaşırken Exynos 8890 1,873 puan alıyor.

Ortaya çıkan tablo akıllı telefon hakkındaki soruları çözmek yerine daha fazla soru işareti oluşmasına sebep olacak gibi. Çipset farkının hangi seviyede olacağı konusu iyice karışık bir hal almaya başladı. Üretici yeni modelini 22 Şubat'ta başlayacak MWC 2016 etkinliğinde tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8506 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim