Anlık Bildirim

Snapdragon 835'li Xiaomi Mi 6, 19 Nisan'da tanıtılacak

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, Snapdragon 835 yonga setiyle donatılmış Mi 6 ve Mi 6 Plus akıllı telefonlarını 19 Nisan'da duyuracak. Cihazların fiyat etiketleri de açığa çıkmış durumda.
Son günlerdeki spekülasyonların ardından nihayet Xiaomi Mi 6'nın resmi tanıtım tarihi açıklandı. Şirket tarafından yayınlanan poster Mi 6'nın 19 Nisan'da duyurulacağını gösteriyor.
Yaklaşan akıllı telefon hakkında söylenecek çok şey var. Öncelikle cihazın çok güçlü bileşenler içerdiğini belirtelim. Hem Mi 6 hem de Mi 6 Plus üzerinde Qualcomm'un en yeni yonga seti Snapdragon 835 yer alacak. RAM kapasitesi ve dahili depolama alanı ise duyurulacak çeşitli varyantlara göre farklılık gösterecek.
Mi 6, Full HD çözünürlüğe sahip 5.1 inç ekranla gelecek ve oldukça rahat tutulabilecek. Mi 6 Plus'ın ise aynı çözünürlükte fakat 5.7 inç ekrana sahip daha büyük bir varyant olacağını belirtelim.
Sızdırılan teknik özelliklere bakılırsa Mi 6'da 19MP Sony IMX400 kamera sensörü olacak. Mi 6 Plus'ın arkasında ise 12MP Sony IMX362 sensörlü çift kamera göreceğiz. Her iki modelin ön kısmında selfie çekimi ve görüntülü aramalar için 8MP'lik ultrapixel kamera yer alacak. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olacağı belirtilen cihazın IP68 sertifikasıyla geleceği ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacağı da söyleniyor.

Mi 6 ve Mi 6 Plus'ın fiyat etiketleri belli oldu

Standart model 3.200mAh kapasiteli bir bataryaya sahipken Mi 6 Plus 4.500mAh çıkarılamayan bir pilden güç alacak. Her iki cihazda da MIUI 8'li Android 7.0 Nougat çalışacağını ekleyelim.
Yeni akıllı telefonların fiyat bilgileri de sızdırılmış durumda. Beklediğimiz gibi Mi 6 ve Mi 6 Plus içerdiği özelliklere bakıldığında oldukça uygun fiyat etiketlerine sahip olacaklar. Mi 6 iki seçenekle sunulacak: 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip varyant 318 dolar, aynı RAM kapasitesine sahip ancak 128GB bellekli model 376 dolara satılacak.
Mi 6 Plus varyantları standart modelden çok daha yüksek. Tüketicilerin 6GB RAM ve 64GB dahili depolama seçeneği için 390 dolar, aynı RAM kapasitesi ve 128GB depolama alanı için ise 448 dolar ödemeleri gerekecek. 256GB bellekli üst model de alıcılara 535 dolara mal olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9206 kez okundu.
58 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim