Anlık Bildirim

Sonic filmine gelen ağır eleştiriler sonrasında Paramount'tan geri adım

Sonic the Hedgehog filminin fragmanı sosyal medyada inanılmaz ağır eleştiriler alıyor. Yapımcı stüdyo Paramount, tepkiler sonrasında geri adım atarak karakterin tasarımını değiştirme kararı aldı.
Oyun dünyasının en popüler karaktelerinden birisi olan Sonic the Hedgehog, yakın bir zamanda ilk live-action filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Filmin merakla beklenen ilk fragmanı da bildiğiniz gibi nihayet geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Ancak Sonic serisinin hayranları, yayınlanan ilk görüntülerden pek de hoşnut olmadı. Filmin YouTube'da 20 milyondan fazla izlenen fragmanı şu anda neredeyse %70 oranında olumsuz oy oranına sahip. Ayrıca sosyal medyada genel anlamda inanılmaz ağır eleştiriler yapılıyor.

Bu durumun farkında olan yapımcı stüdyo Paramount Pictures, ilginç bir hamle yaparak Sonic'in tasarımını filmin vizyona girmesine altı ay kala değiştirme kararı aldı. Konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklama yapan yönetmen Jeff Fowler,"Tüm destek ve eleştirileriniz için teşekkürler. Mesaj çok açık ve net...Sonic'in tasarımından memnun değilsiniz ve değişiklikler istiyorsunuz. Gerekeni yapacağımızdan emin olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.



Tasarım değişikliği kararının filmi tam olarak nasıl etkileyeceği şu an için elbette belli değil. Ancak en azından Paramount stüdyolarında görev yapan CGI uzmanları için bu haberin epey can sıkıcı olacağı söylenebilir.

Sonic'in fragmandaki tasarımı sadece sosyal medyadan değil karakterin orijinal tasarımcısı Naoto Ohsima'dan da tepki çekti. Ohsima,"Şimdiye kadar farklı tasarımlarda birçok Sonic gördüm ve hepsini de beğendim. Bugün izlediğim fragman ise beni endişelendirdi. Yetişkinlerin de eğlenebileceği bir film bekliyordum." ifadelerini kullandı.

Sonic hayranlarının fragman üzerinde düzenlemeler yaparak oluşturduğu kendi Sonic tasarımlarına buradan göz atabilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10590 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
paramount pictures, sonic the hedgehod ve
2 etiket daha sonic Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim