Anlık Bildirim

Sonunda LG G5 de rootlandı!

XDA Developers forumundaki kullanıcılar LG'nin son model akıllı telefonu G5'i rootlamayı başardılar. Root işlemi için gerekli TOT dosyası ve diğer araçlar indirmeye sunulmuş durumda.
LG'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu G5'in Amerika Birleşik Devletleri ve bazı Avrupa ülkelerinde piyasaya sürülmesinin ardından şimdi de cihazın rootlama yöntemi internete düştü. XDA Developers forumundaki bir gönderi, LG G5'i rootlamak için gerekli araçları indirebileceğiniz bağlantılar sunuyor. İlgili sayfada G5 için LGUP, DLL H830, Suppersu, Disbable ve TOT dosyalarının indirme linkleri sunulurken ayrıca rootlamak için gerekli talimatlar da sıralanmış durumda.
Yayınlanan ekran görüntüleri, forum kullanıcılarının bahsi geçen araçları kullanarak LG G5 telefonlarını rootlamayı başardıklarını kanıtlar nitelikte. Samsung Galaxy S7 de piyasaya sürülmesinin üzerinden bir hafta geçtikten sonra rootlanmıştı. Kullanıcılar SM-G935 kod adlı ve Exynos SoC taşıyan telefonları root işleminden geçirebiliyorlar.

Root işlemi ne fayda sağlar?


Android cihazlara uygulanan root işlemiyle birlikte tüm izinlere sahip olunabiliyor. Yani cihazınıza farklı ROM'lar kurabilir ve mobil işletim sistemini dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Ayrıca bu işlemden sonra cihazınızın performansına direkt olarak etki edecek ayarlara erişim sağlayabileceğiniz gibi root gerektiren uygulamaları da kullanabiliyorsunuz.
Sonunda LG G5 de rootlandı!
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7154 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g5, root ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim