Anlık Bildirim

Sony Xperia XZ3'ün basın görselleri ortaya çıktı

Sony'nin bu sene yeni bir amiral gemisi telefon çıkaracağını biliyoruz. Sızdırılan basın görselleri Xperia XZ3'ün tasarımsal anlamda büyük yenilikler getirmeyeceğini ortaya koydu.
Sony Xperia XZ3, yakında şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu olarak resmen duyurulacak. Şimdiye kadar söz konusu akıllı telefonla ilgili birkaç sızıntı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Sony'nin Xperia XZ3'te tasarımsal anlamda çok fazla değişikliğe gitmediğini gösteren basın görselleri yayınlandı.
Paylaşılan görsellerin önceki sızıntılarla paralel göründüğünü söyleyebiliriz. Ayrıca akıllı telefonun çift arka kamera trendini es geçerek bunun yerine tek bir arka kamerayla geleceğini gösteriyor. Şirket Xperia XZ3 ile basit ve geleneksel görünümü korumayı planlıyor olabilir. Yani en azından bunu anlıyoruz.

Sony Xperia XZ3 özellikleri

Akıllı telefon çentikli ekran ile gelmeyecek. Cihazın arkasında ise LED flaş, parmak izi tarayısıcı ve Sony'nin hibrit odaklama teknolojisine sahip olduğu düşünülen bir kamera sensörü yer alıyor. Metal arka panel ile donatılan Xperia XZ3'ün Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürüleceği gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8038 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim