Anlık Bildirim

Sony Xperia Z modeli Mart sonuna doğru ülkemize giriş yapabilir

Sony Xperia Z modeli Mart sonuna doğru ülkemize giriş yapabilir

Sony'nin CES 2013 fuarında tanıttığı 5 inçlik Full HD ekrana sahip yeni amiral gemi modeli Xperia Z için dağıtım tarihi olarak Şubat ortası veya sonu ifade edilirken, fiyat olarak da 650 Avro seviyeleri konuşuluyor.

Dağıtım konusunda elini çabuk tutması gerektiği görüşü hakim olan Sony'nin modeli ülkemizde ne zaman satışa sunacağı da merak konusuydu. Bazı Sony yetkili satıcılarının model için ön talep toplamaya başlaması bazı tahminlerin yapılmasına sebep oldu.

Toplanmaya başlanan ön taleplerde modelin en geç Mart ayı ortası ve Mart ayı sonu itibariyle satışa sunulacağı notu düşülmüş. Modelin beklenen fiyat seviyesi ise 1999TL olarak belirlenmiş. Ürün sayfalarından cihazın paralel ithalat değil, Sony Eurasia garantisi ile dağıtılacağı izlenimi ediniliyor. Bu bakımdan resmi çıkış tarihi olarak Mart sonu tahminini yapabiliriz.

Sony Xperia Z modelinde OptiContrast teknolojisiyle geliştirilen 5 inçlik Full HD çözünürlükte ekran, mobil BRAVIA Engine 2, 2GB RAM, dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemci, Adreno 320 grafik birimi, 13.1MP Sony Exmor RS arka kamera, 2.2MP Exmor R ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, 4G LTE, NFC yongası, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, Sony kullanıcı arayüzü, 2,330 mAh pil, 131 x 71 x 7.9 mm ve 146 gram şeklinde özellikler bulunuyor. 
Model pazara çıkışının hemen ardından Android 4.2 Jelly Bean sürüm güncellemesi almaya başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6439 kez okundu.
65 kişi, toplam 93 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim