Anlık Bildirim

Sony, Xperia in Business ile kurumsal pazara giriyor

Sony, Xperia in Business ile kurumsal pazara giriyor

Kurumsal pazarda güvenliğin ön planda olduğu ve kurum ağlarına kolaylıkla adapte olabilen mobil cihaz çözümleri ilgi görüyor ve bu pazardaki pasta da oldukça büyük. BlackBerry, Samsung, LG gibi firmaların yanına şimdi de Sony eklendi.

Sony tarafından yapılan duyuruda, kurumsal pazara yönelik önemli güvenlik unsurlarıyla donatılan Xperia in Business platformunun resmi olarak kullanıma sunulduğu açıklandı.

Xperia in Business yapı olarak Samsung KNOX platformu ile benzer özellikler taşıyor. Bu alanda mevcut tüm güvenlik çözümlerini sunan Xperia in Business, mobil cihaz yönetimi konusunda da McAfee, Cisco ve Juniper gibi dev firmaların çözümlerine uyun sağlayabiliyor. Ayrıca VMWare mobil çözümleri de Xperia in Business platformunda yer alacak.

Xperia in Business ile kullanıcılar kişisel ana ekranını kullanabildiği cihazında kurumsal uygulamaların yer aldığı ana ekrana geçiş yapabilecek ve bu iki ekran birbiri ile hiçbir şekilde iletişim kuramayacak. Xperia in Business firmanın bundan sonraki akıllı telefonlarında yerini almaya başlayacak.  Ayrıca Xperia Z2, Z1, M2 gibi pek çok modele de platform güncelleme yoluyla sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim