Anlık Bildirim

Sony son çeyrekte 10.7 milyon Xperia telefonu sattı

Sony son çeyrekte 10.7 milyon Xperia telefonu sattı

Mobil cihaz pazarında akıllı telefonlarını Xperia markası altında toplayan ve satışlarda büyük sıçrama bekleyen Sony, beklediği hamleyi bir türlü gerçekleştiremiyor. Firmanın son çeyrek Xperia satışları yine beklentilerin altında kaldı.

Geçen yılın son çeyreğine denk gelen 2013 mali yılı üçüncü çeyrek rakamlarına göre Sony toplamda 10.7 milyon Xperia akıllı telefonu sattı. Bir önceki çeyrekte 10 milyonluk satış rakamı dikkate alındığında küçük bir artış göze çarpıyor ancak firma kendi beklentilerinin epey altında kaldı.

Hal böyle olunca firmanın 2013 mali yılı geneli için satış tahminlerini 42 milyondan 40 milyona çekmesi de gecikmedi. Firma önceki çeyreklerde 10'ar milyonluk satış yaptığı için son çeyrek için öngördüğü rakam 10 milyon olarak ortaya çıkıyor. 

Xperia Z1 ve Z Ultra satışlarına devam eden firmanın Xperia E1 ve T2 Ultra modellerini gelecek ay piyasaya sürecek olması ve yeni amiral gemi modelinin henüz tanıtılmamış olması nedeniyle içinde bulunduğumuz çeyrek için beklentilerini yükseltmediği görülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11833 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim