Anlık Bildirim

Sony'nin 4K ekranlı çerçevesiz akıllı telefonu yolda

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı Xperia XZ2 modeliyle çerçeveleri incelten Sony'nin "Ambient Flow" tasarım diline sahip 4K ekranlı ve çerçevesiz bir amiral gemisi hazırladığı öne sürüldü.
Çin kaynaklı yeni bir rapora bakılırsa, Sony'nin üretim hattında bir başka amiral gemisi akıllı telefon olabilir. Şirketin çerçevesiz 4K çözünürlüklü ekrana sahip yeni bir cihaz üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Akıllı telefonun Sony'nin geçtiğimiz ay Barcelona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde Xperia XZ2'yi duyururken bahsettiği "Ambient Flow" tasarım dilini temel aldığı gelen haberler arasında.
Yayınlanan rapor henüz ismi bilinmeyen bu amiral gemisinin 18:9 görüntü oranına sahip 4.320 × 2.180 piksel çözünürlüklü 5.5 inç LCD ekranla geleceğini iddia ediyor. Diğer özellikleri arasında ise Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı olacak.

Sony'nin ilk 4K ekranlı telefonu olmayacak

Öte yandan bahsi geçen cihazın Sony tarafından piyasaya sürülen ilk 4K akıllı telefon olmayacağını belirtelim. Şirket geçtiğimiz yıl HDR destekli 5.5 inç 4K ekrana sahip Xperia XZ Premium'u çıkarmıştı. Dolayısıyla Japon teknoloji devinin piyasaya 4K ekranlı bir başka akıllı telefon sürmesi pek de sürpriz olmayacak.
Sony şu an için bir sonraki amiral gemisiyle ilgili herhangi bir bilgi vermediği için yayınlanan raporu yüzde yüz doğru olarak kabul edemeyiz. Ancak gerçekten de üretim hattında böyle bir cihaz varsa muhtemelen bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18501 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim