Anlık Bildirim

Spotify arayüzü yenileniyor: Yeni arayüzden görüntüler

Dijital müzik platformu Spotify'ın arayüzünde köklü bir değişikliğe gidiliyor. Yeni arayüz, yeni üyelerin kullanımına sunuldu. Yeni arayüzün beraberinde getirdiği yenilikler haberimizde...
Solda eski arayüz, sağda yeni arayüz
Dijital müzik platformu Spotify’ın arayüzünde köklü bir değişikliğe gidiliyor. Bugüne kadar küçük geliştirmeler yapılan arayüz, ilk defa kapsamlı bir şekilde yenilenecek.

Yeni arayüz, sadece yeni kaydolan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. İlerleyen günlerde –belki aylar sonra- yeni arayüzün tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yeni arayüzde en belirgin fark olarak yenilenen navigasyon çubuğu göze çarpıyor. Eskisinde 5 adet butondan oluşan navigasyon çubuğu, yenisinde 3 adet buton barındırıyor. Çalan şarkının gösterildiği ekran, bazı çalma listelerinde yenilenmişti. Albüm kapağı, dikey olarak arkaplanı tamamen kaplayacak şekilde gösteriliyordu. Yeni arayüzde bu görünüm tüm çalma listeleri ve albümler için kullanılıyor.

Solda eski arayüz, sağda yeni arayüz

Tüm şarkılar ve çalma listeleri için beğenme özelliği eklendi. Bu sayede beğendiklerinizi tek bir yerde görüntüleyebilecek ve dilerseniz sadece beğendiklerinizi dinleyebileceksiniz. Beğenme özelliğinin eklenmesiyle, çalma listelerini takip etme özelliği rafa kaldırıldı.

 

Spotify arayüzü yenileniyor: Yeni arayüzden görüntüler Tam Boyutta Gör

Solda eski arayüz, sağda yeni arayüz 

Bir çalma listesinin öne çıkan şarkıları, çalma listesi sayfasında “Öne çıkanlar” isimli başlığın altında listeleniyor.  Normalde “Gözat” sayfasında listelenen müzik türleri ve kategorileri, yeni arayüzde “Arama” sayfasına taşınmış. Müzik türleri için farklı renklerde arkaplana sahip butonlar tercih edilmiş.

Eğer yeni açtığınız hesaptan çıkış yapıp eski hesabınıza giriş yaparsanız yeni arayüzü kullanmaya devam edebilirsiniz fakat uygulamayı kapatıp yeniden açtığınızda eski görünüme dönüyor. Yeni arayüzü Android ve iOS cihazlarınızdan deneyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12404 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim