Anlık Bildirim

Star Trek Beyond'dan yeni fragman ve poster

2009 yılında başlayan yeni Star Trek serisinin üçüncü filmi olan Star Trek Beyond'dan yeni bir fragman ve poster yayınlandı. Film bu yaz sinemaseverler ile buluşacak.
Sinema ve televizyon dünyasının en sevilen bilim-kurgu serileri arasında yer alan Star Trek (Uzay Yolu), bu yaz vizyona girecek yeni filmi Star Trek Beyond ile beyaz perdedeki yolculuğuna devam ediyor. J.J. Abrams'ın yönettiği 2009 yapımı film ile başlayan ve 2013 yılında vizyona giren Into Darkness ile devam eden yeni serinin üçüncü film olan Beyond için bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman ve poster yayınlandı.
Dün Los Angeles'ta düzenlenen bir Star Trek etkinliği sırasında yayınlanan yeni fragman, birkaç ay önce yayınlanan ilk fragmandan oldukça farklı. Bir Star Trek filmine değil de yüksek bütçeli bir aksiyon filmine aitmiş gibi görünen ilk fragmanın aldığı negatif tepkilerin farkında olan Paramount, yayınladığı yeni fragmanda Kaptan Kirk'ün kendini bulma arayışına ve Atılgan ekibinin uzayın derinliklerinde karşılaşacakları zorluklara odaklanıyor.
Hızlı ve Öfkeli 4, 5 ve 6'nın yönetmeni olan Justin Lin'in yönetmenliğini üstlendiği Star Trek Beyond'un başrollerinde Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin ve Simon Pegg yer alıyor. Atılgan mürettabatının sevilen karakterlerini canlandıran bu isimlere yeni filmde yıldız oyuncu Idris Elba ve Sofia Boutella katılacak. Star Trek Beyond, 22 Temmuz 2016'da vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4938 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, Star Trek ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim