Anlık Bildirim

Star Wars: The Last Jedi gişede 1 milyar dolara ulaştı

15 Aralık'ta vizyona giren Star Wars: The Last Jedi, vizyondaki üçüncü haftasında 1 milyar dolar gişe hasılatına ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.
2017'in en heyecanla beklenen filmlerinden Star Wars: The Last Jedi, nihayet bu ay sinemaseverler ile buluştu. 15 Aralık'ta dünyanın dört bir yanında gösterime giren film, tüm dünyada sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Vizyondaki üçüncü haftasında da rakip tanımayan The Last Jedi, gişede 1 milyar dolara ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.
Bu gün itibariyle dünya genelinde 1.04 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan Star Wars: The Last Jedi, böylece 2017 yılında 1 milyar dolar barajını aşan dördüncü film oldu. Filmin şu ana kadarki gişe hasılatının 480.7 milyon doları Kuzey Amerika'dan gelirken, 523.3 milyon doları Kuzey Amerika dışındaki pazarlardan elde edildi.
 
The Last Jedi vizyondaki üçüncü haftasının sonunda gişede 1 milyar dolar barajını aşarak büyük bir başarıya imza atmış olsa da, yeni Star Wars üçlemesinin ilk filmi olan The Force Awakens'ın bir hayli gerisinde kaldı. 2015 yılının aynı döneminde vizyona giren The Force Awakens, üçüncü haftasının sonunda yüzde 35 daha fazla hasılat elde etmişti. 
Brick ve Looper gibi başarılı filmler ile adını duyuran Rian Johnson'ın yazıp yönettiği Star Wars: The Last Jedi'ın başrollerinde Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o, Dohmnall Gleeson, Benicio Del Toro ve Laura Dern yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3977 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
star wars: the last jedi, Star Wars ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim