Anlık Bildirim

Star Wars: The Last Jedi gişede rakip tanımıyor

Tüm dünyada sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan Star Wars: The Last Jedi, vizyondaki ikinci haftasında da liderliğini korudu. Filmin dünya genelindeki gişe hasılatı 700 milyon doları aştı.
2017'in en heyecanla beklenen filmlerinden Star Wars: The Last Jedi, nihayet bu ay sinemaseverler ile buluştu. 15 Aralık'ta dünyanın dört bir yanında gösterime giren The Last Jedi, tüm dünyada sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. ABD'de The Force Awakens'ın ardından tüm zamanların ikinci en yüksek ilk hafta sonu hasılatını elde eden film, vizyondaki ikinci haftasında da hız kesmedi.
Noel dönemi olması sebebiyle genel olarak sinema dünyası için verimli geçen bu hafta sonunda gişedeki rakiplerini açık ara geride bırakan The Last Jedi, vizyondaki ikinci haftasında 102 milyon dolar hasılat elde ederek Kuzey Amerika'daki toplam hasılatını 380.3 milyon dolara yükseltti.
Amerika dışında da sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan yeni Star Wars filmi, şu ana kadar Kuzey Amerika dışında 314 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Böylece filmin dünya genelindeki gişe hasılatı 745.4 milyon dolara ulaştı. The Last Jedi bu performansı ile The Force Awakens'ın gerisinde kalsa da geçtiğimiz yıl aynı dönemde vizyona giren Rogue One'ı rahatlıkla geride bıraktı.
Brick ve Looper gibi başarılı filmler ile adını duyuran Rian Johnson'ın yazıp yönettiği Star Wars: The Last Jedi'ın başrollerinde Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o, Dohmnall Gleeson, Benicio Del Toro ve Laura Dern yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5121 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, Star Wars ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim