Anlık Bildirim

Steve Jobs'ın kartviziti açık artırmada 6.259 dolara satıldı

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'tan hatıra kalan bir kartvizit açık artırmaya çıkarıldı. Apple'ın rengarenk gökkuşağı logosunun kullanıldığı dönemden kalma kartvizit 6.259 dolara alıcı buldu.
Ünlü isimlerden hatıra kalan eşyalar genellikle yüksek meblağlara satılır. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir açık artırma bunu bir kez daha kanıtladı. Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın kartviziti tam 6.259 dolar karşılığında alıcı buldu.
Kartvizitin 500 dolar civarında bir para getireceği tahmin ediliyordu ancak çok daha yüksek bir fiyata satıldı. Söz konusu kartvizitin bayağı eski olduğunu belirtmek gerek. Zira Apple'ın rengarenk gökkuşağı logosunun kullanıldığı dönemden kaldığını görüyoruz.

Macworld dergisi de yüksek fiyata satılmıştı

Açık artırmada satılan ilk Steve Jobs hatırası bu kartvizit değil. Daha önce kapağında Jobs'un yer aldığı, Macworld dergisinin Şubat 1984 tarihli kopyası da tam 50.000 dolar karşılığında satılmıştı.
Steve Jobs tarafından 2006 yılında Apple'ın New York'taki Fifth Avenue mağazasının açılışında imzalanan derginin yaklaşık 10.000 dolara satılacağı düşünülüyordu. Ancak üzerine Jobs'ın el yazısı ile ""to Matt, steven jobs" yazdığı dergi beş kat fazla fiyata alıcı bulmayı başardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10800 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim