Anlık Bildirim

Super Mario Run indirimi başladı, kaçırmayın

Paket fiyatı yüksek olduğu için Super Mario Run oyununda indirim bekleyenlerdenseniz, müjdeli haber geldi. Oyunda yüzde 50 indirim sunan güncellemeyi kaçırmayın.

Nintendo’nun popüler sonsuz koşu oyunu Super Mario Run nihayet indirime girdi. Güncelleme sonrasında yüzde 50 ucuzlayan tüm dünya paketinin yanında yeni karakter ve oyun modları da geliyor.

İndirim geldi
 

12 Ekim tarihine kadar sürecek olan indirimde tüm dünyaların açılması 18TL oldu. Yani kısıtlı bir süre ve oyuna indirim bekleyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat.

Büyük indirimin yanı sıra World Star adında yeni bir dünya daha oyuna ekleniyor. Böylece yarı fiyatına 7 dünya sizi bekliyor olacak. World Star dünyasında orman, gemi gibi öblümler yer alıyor.

Aynı zamanda Daisy de oynanabilir karakter olarak oyuna katılıyor. Bunun için Remix 10 modunda bir tur geçmeniz şart. Yeni Remix 10 modunda art arda 10 farklı bölümde koşmanız gerekiyor. Her girişte sürekli değiştiği için aynı heyecanı devam ettirecektir.

Son olarak güncellemede kendi müziğinizi arka plan olarak belirleme imkanı da sunulmuş. Ayrıca Kingdom Builder moduna Remix 10 ile kazandığınız yeni binalar da ekleniyor. Böylece Super Mario Run yeniden doğdu diyebiliriz.

Super Mario Run: Google Play II App Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim