Anlık Bildirim

Super Touch telefonunuzu hızlandırdığı iddiasında

Uygulama mağazalarında akıllı telefonunuzu hızlandırdığını iddia eden sayısız yapım mevcut. Bunların hepsi gerçeği yansıtıyor mu bilinmez ancak Super Touch vaatlerini havada bırakmıyor.

Android akıllı telefonlar için geliştirilen Super Touch, cihazınızın dokunmatik özellikleri başta olmak üzere kaydırma, yakınlaştırma, yazma gibi pek çok işlemin daha hızlı ve daha akıcı bir şekilde yapılmasını sağladığını iddia ediyor.  Uygulama kurulduktan sonra birkaç dakika gerekli optimizasyonları yapıyor ve arka planda çalışmaya başlıyor. 

Ekran kalibrasyonu ve grafik birimi desteğiyle çalışan uygulama; kullanıcı arayüzü ve çekirdek uygulamalarda hissedilir derecede hızlanma sağlıyor ancak üçüncü taraf uygulamaların pek çoğunda herhangi bir farklılık gösteremiyor. Gözlemlerimize göre uygulama bataryaya çok fazla yük de bindirmiyor. 

Uygulama, Nexus 5X veya Xperia Z3 gibi akıcı arayüzlere sahip cihazlardan ziyade örneğin Android 5.0 güncellemesi almış ancak bunu kaldıramayan eski cihazlara hitap ediyor. Hassasiyet seviyesinin ayarlanabildiği uygulama ekran kilidi ve şarj esnasında pasif hale geçiyor. Uygulamada ayrıca güç tasarruf modu da bulunuyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim