Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 3 kızaklı kamerası videoda göründü

Çerçevesiz ekran tasarımı konusunda agresif stratejilerine devam eden Xiaomi, Mi Mix 3 modelinde kızaklı yapısıyla dikkat çekiyor. Pazarda yeni bir trend başlayacak gibi.

Çerçevesiz ekran tanımını yeni bir boyuta geçiren Xiaomi Mi Mix serisi bu yıl dördüncü kez karşımıza çıkacak. Ekim ayında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 3 modelinin kızaklı kamerası videoda göründü.

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri

Tamamen çerçevesiz bir ekran elde edebilmek için ön kamera, ahize, yakınlık sensör, ortam sensörü gibi bileşenlerin ekrandan çıkarılması gerekiyor. Aksi takdirde ya çerçeveler bir miktar kalın oluyor ya da çentik tasarımı tercih ediliyor.

Yılın başlarında Vivo’nun NEX modeli motorlu ön kamera modülünü kullanarak çerçevesiz bir ekran elde etmişti. Elephone firmasının da yine benzer bir telefon üzerinde çalıştığı gündeme geldi.

Diğer taraftan bazı üreticiler de arkadan kızaklı bir sistem kullanarak ön kamerayı buraya monte ediyor. Huawei Honor Magic 2 modeli bu tarz bir sistemle gelecek Xiaomi Mi Mix 3 modelinde de aynısı var.

İlk başlarda kızaklı sistemin motorize olduğu düşünülmüştü ancak sızdırılan kısa bir video el yordamıyla açıldığını gösteriyor. Bu tarz bir mekanizma haliyle inceliği de etkileyecektir.

Xiaomi’nin amiral gemilerinde kullandığı çentik tasarımını genel anlamda kullanıcı tarafındaki eleştiriler nedeniyle Mi Mix 3 modeline almak istemediği anlaşılıyor. Ne var ki kızaklı tasarım da özçekim tutkunlarının elinde yıpranabilir.




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25422 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi mix 3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim