Anlık Bildirim

TeknoSA'dan ikinci nesil akıllı telefon ve saat

Yerli markalarımızın akıllı telefon pazarında büyüme hamleleri devam ediyor. Casper, Türk Telekom derken TeknoSA da beğenilen Preo ailesini yeni model ile genişletti.
Yılın ortalarına doğru Preo adındaki akıllı telefonu ile pazara ilk adımını atan teknoloji perakendecisi TeknoSA, aradan uzun bir süre geçmeden ikinci nesil Preo akıllı telefonunu ve ikinci nesil Pwatch akıllı saatini piyasaya sürüyor. Yeni nesil cihazlar daha iyi özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Firmanın Preo P2 akıllı telefonunda 5.5 inçlik HD AMOLED ekran kullanıldığını görüyoruz. 1.3GHz saat hızında çalışan MT6753 yonga setinden gücünü alan modele 2GB RAM destek verirken, 16GB artırılabilir depolama alanı barındırıyor. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunan cihaz 3150mAh gücündeki bataryası ile uzun bir kullanım süresi vadediyor. Modelde 4G desteği unutulmamış.

İlk nesil Preo akıllı telefonunda 5 inçlik HD ekran, Snapdragon 410 yonga seti, 1GB RAM, 8GB kapasite, 5MP ön kamera, 2400mAh gücünde batarya gibi özellikler bulunuyordu. Bu bakımdan Preo P2 ile TeknoSA sıçrama yapmış diyebiliriz. Preo P2 modeli 899TL fiyat etiketine sahip. Artan donanım özellikleri ilk neslin üzerine 150TL civarında fark koymuş gibi görünüyor.

Lansman dönemi boyunca hattını TeknoSA Mobil'e taşıyan tüketiciler, Preo P2'ye 350 TL'ye varan anında indirim çeki fırsatı ile 899 TL yerine 549 TL'ye varan fiyatlarla sahip olabilecekler. Ek olarak, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA  Avrupa Ligi  maçlarının da  yer aldığı 1 aylık  Tivibu Go Süper  Paket  tüketicilere ücretsiz olarak sunulacak. 

Pwatch2 ise gelen arama ve mesajlar gösterme yanında; adım, kalori, vücut kitle indeksi ölçümü, hareketsizlik ikazı, su içme ikazı, uyku düzeni hesaplamaları da yapabiliyor. 7 renk seçeneğiyle TeknoSA raflarındaki yerini alacak olan Pwatch2’nin ayrıca uzaktan selfie çekimi, titreşim, müzik kontrolü gibi özellikleri de bulunuyor. 159 TL'den satılacak Pwatch2, Preo P2 akıllı telefon ile birlikte 99 TL olacak. Her iki model 25 Aralık itibariyle raflarda olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15107 kez okundu.
26 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknosa, teknosa preo p2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim