Anlık Bildirim

"Tesla 4 aya iflas edecek!"

Hedge fon yöneticisi John Thompson, Elon Musk'ın şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece Tesla'da üç ay içerisinde paraların suyunu çekeceğini ve şirketin iflasını açıklayacağını belirtti.

'Tesla 4 aya iflas edecek!' Tam Boyutta Gör
 

Elon Musk, kurucusu olduğu Tesla, SpaceX ve Boring Company şirketleriyle oldukça çılgın projelere imza atıyor. SpaceX ile uzaya araba gönderen Musk’ın en son duyurduğu projelerinden bir tanesi de Boring Company’nin tünel kazılarından çıkarılan kayalardan gerçek boyutlu lego benzeri tuğlalar üretmek oldu. Çılgın girişimcinin bu projeleri büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip edilirken, bazı isimler tarafından da sert eleştirilere maruz kalıyor.

"En nihayetinde kar elde etmeli"

Musk, bu kez Tesla projesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Hedge Fon yöneticisi John Thompson, Elon Musk’ın şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece Tesla’nın dört ay içerisinde iflasını açıklayacağını iddia etti. Şirketlerin en nihayetinde kar elde etmek zorunda olduğunu belirten Thompson, Tesla’da bunun olduğunu hiç görmediğini belirtti.

"Üç ay içinde paralar suyunu çekecek"

Thompson, müşterilerine gönderdiği notlarda Tesla’nın Ford’un piyasa değerini ikiye katladığını, ancak Ford’un geçtiğimiz yıl 6 milyon araç üreterek 7,6 milyar dolar kar açıkladığını, Tesla’nın ise 100 bin araç üretip 2 milyar dolar zarar ettiğini belirtti. Tesla’da önümüzdeki üç ay içerisinde paraların suyunu çekeceğini söyleyen Thompson, kariyeri boyunca böyle absürt bir şeyle karşılaşmadığının altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14260 kez okundu.
52 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, tesla iflas ve tesla iflas mı ediyor
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim