Anlık Bildirim

Tesla Model X aldı çiftlikte traktör olarak kullanıyor [Video]

Avusturyalı çiftçi Anton Bauer, sahip olduğu 100 bin dolarlık Tesla Model X'i kendine ait bağda kullanıyor. Lüks SUV'yi traktöre çeviren Bauer, aracı çiftlik işlerine adamış durumda.
Tesla'nın gözbebeği Model X, sıradan bir elektrikli araç değil. Sadece martı kanat kapılarından veya 2.9 saniyede 0'dan 100 km hıza çıkabilme kapasitesinden bahsetmiyoruz. Model X, aynı zamanda, iyi bir çekme kapasitesine sahip ilk elektrikli araç. Çoğu kişi bu çekme kapasitesini tekne veya römorklarını çekmek için kullanırken bazıları daha "farklı" alanlarda kullanmaya başlamış durumda.
100 bin dolarlık otomobil satın alan birinin bunu çiftlik işlerinde kullanacağı aklımıza gelmez ancak Anton Bauer'in yaptığı tam olarak bu. Kendisi sahip olduğu Model X'i Avusturya'daki bağında kullanılıyor.
Anton, Model X 90D'yi genellikle aynı ayarda bir traktör kullanılarak yapılacak işleri yapmak için kullanıyor. Kendisi geçtiğimiz ay aracı kereste taşımak için kullandığını gösteren bir video yayınladı. Model X, önemli miktarda ağırlığı çekebilen ilk tam elektrikli araç olarak ön plana çıkıyor. Tesla'ya göre Model X, 22 inç lastiklerle yapılandırıldığında 1.587 kg. çekebiliyor. 20 inç lastiklerle ise SUV'nin çekme kapasitesi 2.267 kg. seviyesine çıkıyor.
İlginçtir ki Anton, genellikle Tesla tarafından Model X değil de Model S'de kullanılan Pirelli scorpion kış lastikleri ile 19 inç Tesla siklon jant kullandığını söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6444 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model x ve
4 etiket daha çiftlik traktör tarla bağ
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim