Anlık Bildirim

Tesla Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı

Tesla'nın elektrikli pick-up'ı sürücüleri menzi konusunda üzdü. Araçla 10.000 mil (16.093 km) yol yapan iki kullanıcı Cybertruck'ın gerçek dünya koşullarındaki menzilini ortaya çıkardı.
Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı Tam Boyutta Gör
Elektrikli otomobillerde üretici tarafından vaat edilen menzilin gerçek menzilden farklı olması alışıldık bir durum. Ancak bu hadise, ceplerinden en az 80.000 dolar çıkan Cybertruck sahipleri için özellikle hayal kırıcı oldu.

Tesla'ya göre Cybertruck'ın dört tekerlekten çekişli temel versiyonu 547 km, daha güçlü CyberBeast modeli 515 km ve teslimatları 2025 yılında başlayacak olan en uygun fiyatlı arkadan çekişli versiyonu tek bir şarjla 402 km'ye kadar menzil sunuyor.

Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı Tam Boyutta Gör

Gerçekler acıdır

Yeni elektrikli aracı neredeyse 10.000 mil (16.093 km) sürmeyi başaran iki kullanıcı deneyimlerini paylaştı. Bu kişilere göre pick-up tam şarjla gerçek koşullarda sadece 332 km yol yapabiliyor. Ayrıca %80 şarj olduğunda menzili 264 km'yi geçmiyor.

Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı Tam Boyutta Gör
Bu durumda, Cybertruck'ın gerçek dünya koşullarında ulaştığı menzil, Tesla'nın iddia ettiği değerin oldukça altında. Elbette ki hızdan lastiklere, rüzgardan sıcaklığa kadar menzili etkileyen birçok faktör var ancak burada asıl dikkat çeken şey aradaki farkın oldukça büyük olması.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim