Anlık Bildirim

Tetrobot and Co ile bilim tabanlı bir bulmaca sizi bekliyor

Swim Swim Submarine tarafından geliştirilen ve işin içine biraz da bilimi katan Tetrobot and Co, Android ve iOS platformları için indirmeye sunuldu.

Oyunda Psychobot adındaki robot ile Tetrobot adındaki mikroskopik entegre devre içerisinde çeşitli bakım onarım işlemleri yapıyoruz. Bunun için de onlarca seviyede bulmacaları çözmemiz gerekiyor. 

Psychobot çeşitli maddelerden imal edilmiş blokları içine çekip daha sonra istediğiniz yere atabilen bir özelliğe sahip. Bloklar ise tahta, taş, kum, demir, buz ve bulut maddelerini taşıyor. Her maddeye göre blok farklı bir özellik gösteriyor. 

Oyunda öncelikle boruların, lazerlerin, fanların ve diğer elektronik cihazların nasıl çalıştığını ve ateş ile elektrik kullanarak düşman sümüksü maddelerin kimyasal özelliklerin nasıl değiştirildiğini öğrenmeniz gerekiyor. Sonrasında blokları fırlatmak suretiyle boruları kapatıyor, elektriği kesiyor veya blokların dönüşümünü sağlayarak farklı işlerde kullanıyorsunuz. 

Sürekli yeni kombinasyonlar çıktığı için çok sayıdaki bölüm oyuncuyu sıkmıyor. Ayrıca oyunun müzikleri de özel olarak bestelenmiş. Oyun 6.5TL fiyat etiketine sahip. 








Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim