Anlık Bildirim

The Room: Old Sins gelecek ay Android’de

The Room serisinin dördüncü oyunu bir süredir iOS tarafında yayında ve oldukça büyük ilgi görüyor. Firma gelecek ay yeni oyunlarını Android platformuna da getirmeye hazırlanıyor.

Bu yılın başlarında iOS platformu için yayınlanan The Room serisinin dördüncü oyunu The Room: Old Sins gelecek ay itibariyle Android platformu için de yayınlanacak. Müjdeyi bizzat yapımcılar verdi.

The Room: Old Sins neler sunuyor?

Mobil dünyanın en beğenilen serilerinden birisi olan The Room, birbirinden zorlu bulmacaları çözerek odalardan kaçtığınız hikayeler barındırıyor. The Room serisinin gelişmiş gerçekçi fizik motorları ve görsel atmosferi kendinden sonra gelen pek çok yapıma da ilham kaynağı olmuştu.

The Room: Old Sins bir anda karı ve kocanın kaybolduğu bir evde geçiyor. Bu kez çatı katında ve buradaki oyuncak bebek evinde bu gizemli olayın ipuçlarını bulmanız gerekiyor. 19 Nisan’da indirmeye sunulacak olan oyun iOS tarafında 23TL fiyat etiketine sahip. Android tarafında da muhtemelen benzer bir fiyattan giriş yapacaktır. Ayrıca serinin önceki oyunlarında da indirimler sunuluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim