Anlık Bildirim

The Walking Dead'in 7.sezonundan ilk fragman yayınlandı

Merakla beklenen dizi ve filmlerin yeni görüntüleri Comic Con kapsamında yayınlanmaya deva ediyor. Şimdi de The Walking Dead'in 7.sezonundan ilk fragman yayınlandı.
Televizyon dünyasının en popüler dizileri arasında yer alan The Walking Dead, bu sonbaharda 7.sezonu ile ekranlara geri dönecek. Tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olan ve izleyici kitlesini her sene biraz daha büyüten The Walking Dead'in 7.sezonu için meraklı bekleyiş sürerken, yeni sezondan ilk fragman yayınlandı.
Yazının bundan sonraki bölümü The Walking Dead'in 6.sezon finalini izlemeyenler için spoiler içerir.
 Şu sıralar San Diego'da düzenlenmekte olan Comic Con kapsamında yayınlanan bu ilk fragman, 6.sezon finalindeki şok edici sahneyi hatırlatarak başlıyor. Dizinin yeni kötüsü Negan'ın sezon finalinde kimi öldürdüğü açıklanmıyor elbette ama fragmanda yer alan yeni görüntüler sayesinde ihtimaller biraz daha azalıyor.
Fragman ayrıca yeni sezonda diziye dahil olacak önemli bir karakteri de izleyicilere tanıtıyor. Çizgi romanların önemli karakterlerinden biri olan Kral Ezekiel yeni sezonda The Walking Dead'e dahil olacak. Kendisini fragmanın son bölümünde yanında kaplanı ile görebilirsiniz.
Bu arada fragmanın yayınlanması ile birlikte yeni sezonun yayın tarihi de belli oldu. The Walking Dead'in 7.sezonu, 23 Ekim'de başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6562 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim