Anlık Bildirim

The Young Turks ekibi önemli bir yatırım aldı

ABD’nin bağımsız haber üretimi konusunda beğenilen ekiplerinden olan The Young Turks, yeni yıla önemli bir yatırım hedefiyle giriyor. Ekip 2 milyon dolarlık yatırım için turlarını sıklaştırdı.

Ülkemizde çok adı duyulmasa da özellikle ABD’de tanınan bir Türk ekibi var. Adı da The Young Turks. Deneyimli habercilerin oluşturduğu The Young Turks, dikkat çeken haber konuları ve canlı yayınları ile tanınıyor.

Haber Kanallarından Daha Çok İzleniyor

2005 yılında Culver şehrinde kurulan ekibin lideri Cenk Uygur. YouTube üzerinde banttan veya canlı yayınlar ile ilgi toplayan TYT, toplamda 2.4 milyon aboneye sahip. Video izleme sayıları ise 4 milyarı geçmiş durumda. Ekibin pek çok önemli kanalın haber programlarından daha fazla rating topladığı ifade ediliyor. Seçim döneminde ekip, Fusion kanalında ilgi gören yapımlara da imza atmıştı.

Ekip yıl sonuna doğru yeni bir fonlama kampanyasına başlamıştı. Bugüne kadar 500 bin dolar toplayan ekibin hedefi 2 milyon dolar finansman elde edebilmek. Bu yardım ile 4 yeni araştırmacı ekibin işe alınması planlanıyor. Ekip içerisinde kameraman, sunucu, editör ve yapımcı yer alacak.

Şimdiye kadar elde edilen finansman ile Sirius XM’den Nomiki Konst muhabir olarak, New York Daily News’den Shaun King ise yardımcı yorumcu olarak kadroya dahil edildi. Trump döneminde ekip daha etkili haberler yapmayı planlıyor. 2014 yılında da 400 bin dolar finansman elde eden ekip yeni bir haber stüdyosu kurmuştu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim