Anlık Bildirim

TikTok'tan büyük başarı: 1 milyar indirme barajını aştı

Seveni de nefret edeni de çok olan TikTok uygulaması önemli bir kilometre taşına ulaşmayı başardı. Popüler video uygulaması dünya genelinde bir milyar indirme sayısını geride bıraktı.
Sosyal medya video uygulaması TikTok, 1 milyar indirme barajını aşarak önemli bir kilometre taşına ulaştı. Seveni kadar sevmeyeni de çok olan uygulama kullanıcıların popüler şarkılarla  playback (dudak uydurma) yaparak çektikleri videoları arkadaşları ile paylaşmalarını sağlıyor.
Yeni rakamlar Sensor Tower isimli analiz firması tarafından açıklandı. Android ve iOS platformlarında dünya genelinde 1 milyardan fazla kez indirilen video paylaşımı uygulaması Çinli şirket ByteDance'e ait. Raporda uygulamanın sadece Ocak ayı boyunca 71 milyondan fazla yeni kullanıcı kazandığı belirtiliyor.

Sadece geçen yıl 663 milyon kez indirildi

TikTok şu anda Apple'ın uygulama mağazası olan App Store'da YouTube ve Instagram'ın hemen arkasında 3. sırada yer alıyor. Sensor Tower uygulamanın 2018'de 663 milyon cihaza kurulduğunu belirtti. Kıyaslama açısından Facebook'un geçen yıl 711 milyon, Instagram'ın ise 444 milyon kez indirildiğini belirtelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5587 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim