Anlık Bildirim

Tim Cook'dan çalışanlarına: iPhone 5s ve 5c'de harika bir iş çıkardınız

Tim Cook'dan çalışanlarına: iPhone 5s ve 5c'de harika bir iş çıkardınız Tam Boyutta Gör

Steve Jobs’ın halefi olarak önerdiği ve efsane yöneticinden sonra Apple’ın icra kurulu başkanı olan Tim Cook’un yeni iPhone’ları tanıttıktan sonra Apple çalışanlarına kendi imzasını taşıyan mail gönderdiği ortaya çıktı.

Apple’ı iflasın eşiğinden  alıp hayat veren yöneticilerden biri olan Tim Cook mailinde şunları kaleme almış:

“Bugün Apple için önemli bir gün. Birçoğunuz ve yardımcılarınız, sadece Apple’ın yapabileceği, donanım ve yazılımın ortak mükemmel işleyişinin eseri olan iPhone 5s ve iPhone 5c’nin geliştirilmesinde çok çalıştınız.

Önümüzdeki haftalarda, hatta aylarda özellikle de tatil dönemi yaklaştıkça, Mağaza takımımız bu inanılmaz ürünlerin milyonlarca tüketici tarafından deneyimlenmesine yardımcı olacaklar. Ayrıca önümüzdeki Çarşamba günü yayınlayacağımız iOS 7’den dolayı da çok heyecanlıyız.

WWDC’de gösterdiğimiz çarpıcı, müthiş yeni kullanıcı arayüzüne ek olarak, iOS 7 hem iPhone 5c hem de iPhone 5s’le mükemmel şekilde çalışacak şekilde geliştirildi, iPhone 5s’in 64bit desteğine en iyi şekilde optimize edildi. iOS 7, ücretsiz internet radyo servisimiz iTunes Radio ile birlikte geliyor ve ilk defa yeni iOS cihazı satın alan tüm kullanıcılarımıza fotoğraflarıyla, videolarıyla, dökümanlarıyla mükemmel şeyler yaratmaları için iLife ve iWork yazılımlarımızı ücretsiz sunacağız.

Bunların hepsinin duyurusunu Cupertino’daki Town Hall’da gerçekleştirdik. Lansmanı kampüs içerisinde ve tüm dünyaya canlı yayınlamak istedik ancak Town Hall’ın kapasitesi buna engel oldu. Etkinliğe apple.com üzerinden ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Ayrıca intranet (AppleWeb) üzerinden Greg Joswiak’ın (Apple’ın kıdemli başkan yardımcısı) iPhone 5s ve 5c ile ilgili merak edilen soruları yanıtladığı konuşmaya ulaşabilirsiniz.

Umarım yeni iPhone’lar beni heyecanlandırdığı kadar sizleri de heyecanlandırıyordur. Hepiniz kompleks, son teknolojileri alıp onları kullanıcılarımız için kolaylaştırma konusunda harika bir iş çıkardınız. Bu, Apple’daki herkesin gurur duyacağı bir başarı.”

Apple’ın yeni telefonları iPhone 5s ve 5c, ekim-aralık dönemi içerisinde ülkemizde satışa sunulmuş olacak.

Öte yandan Apple’ın 10 Eylül’deki etkinliğine apple.com ya da iTunes Store’dan ulaşacağınız Apple Podcast sayfasından HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2137 kez okundu.
46 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve
2 etiket daha tim cook iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim