Anlık Bildirim

Tim Cook'tan AirPods satışlarına övgü

AirPods ancak geçtiğimiz günlerde satışa çıkabildi. Yüksek fiyatı,tasarımı vb. birçok konuda çok eleştiri alan AirPods, satış rakamlarına göre Apple tarihinde en hızlı satan aksesuar. Detaylar haberde
Apple'ın yeni iPhone ile beraber tanıttığı kablosuz kulaklığı AirPods ancak geçtiğimiz günlerde teslimata ve mağazalara gelmeye başlamıştı. İlk tanıtıldığında ilginç tasarımıyla çok eleştirilen AirPods, yüksek fiyatından dolayı yine çok sayıda eleştiri almıştı. Teslimatlarının birkaç kez ertelenmesiyle de haberlere konu olan AirPods, şimdi de satış rakamlarıyla ilgi odağı olmaya devam edecek gibi görünüyor: Yapılan açıklamalara göre AirPods, Apple tarihindeki tüm aksesuarlardan daha hızlı satıyor.
 
Yüksek fiyatı ve tasarımı nedeniyle çok eleştirilen AirPods, bunun üstüne piyasaya çıkışın birkaç kez ertelenmesiyle de eleştirilmişti. Şimdi artık piyasaya çıkmış olsa da, üretim ve satış hızından dolayı, hemen sipariş verseniz bile en erken 6 hafta sonra teslim alabiliyorsunuz. Görünürdeki tüm bu olumsuzluklara rağmen Apple tarihindeki tüm aksesuarlardan daha hızlı sattığının iddia edilmesi ise gerçekten ilginç.
 
Tim Cook ise sanki bundan haberdarmış gibi dün CNBC muhabirlerine bu konudan bahsetti. Tim Cook konuşmasında, AirPods'un çok hızlı bir başarı gösterdiğini ve Apple'ın elinden geldiğince hızlı bir şekilde AirPods üretmeye çalıştığını söyledi.  Şirketin üretimi hızlandırmış olması yakında stoklara da yansıyacaktır muhtemelen. Stok durumunu ve satış rakamlarının nasıl seyredeceğini ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz. 
ABD'de sipariş konusunda 6 hafta bekleme süresinden ve yüksek fiyatlardan bahsetmiştik. Türkiye'de de durum farklı değil. Türkiye fiyatı 779 TL olan AirPods'u şu an Apple'ın Türkiye sayfasından sipariş verirseniz, teslim almak için 6 hafta beklemeniz gerekiyor. Apple'ın üretim hızını artırması sonucunda büyük ihtimalle yakında ülkemizdeki teslimat süreleri de kısalacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5156 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tim cook, airpods ve
2 etiket daha airpods satışları Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim