Anlık Bildirim

Tizen tabanlı Samsung Z tamamen iptal edilmiş olabilir

Tizen tabanlı Samsung Z tamamen iptal edilmiş olabilir

Samsung'un uzun süredir beklenen Tizen işletim sistemi nihayet ilk akıllı telefonunda kendisini göstermiş ancak Samsung Z adındaki bu model ertelenince hayaller yarım kalmıştı. Firmadan gelen bilgiler Tizen stratejisinin bir türlü oturtulamadığını gösteriyor. 

Samsung'un Android bağımlılığından kurtulmak için alternatif olarak geliştirdiği pek çok kez dile getirilen ve yaygın bir kullanım alanı bulacağı düşünülen Tizen işletim sistemi şimdilik sadece Gear akıllı saatlerinde kendisine yer bulabildi. Bunun en büyük sebebinin ise firmanın kötü giden satışlar nedeniyle riske girmek istememesi.

Yeni bilgilere göre Samsung, Z adlı akıllı telefonunu tamamen iptal etti. Bunun yerine giriş seviyesi çift SIM kartlı SM2130H modeline ağırlık verilecek. Samsung yeni stratejisinde orta alt akıllı telefon segmentinde Çinli ve Hintli rakiplerine karşı mücadele etmek istiyor. 

Ancak bu değişikliğin Tizen geliştirici ekosisteminin gelişimine olumsuz katkı yapacağına inanılıyor. Zira ucuz telefon sahipleri uygulamalara daha az para harcadığı için geliştiricilerin de Tizen platformundan çok fazla kazancı olmayacak. Yıl sonuna doğru 2 Tizen konferansı yapacak olan Samsung'un bu konuları netleştirmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
752 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, tizen
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim