XL-Flash yongası Samsung’un Z-NAND 3D SLC çözümüne karşı konumlandırılırken Toshiba’nın ürününü çeşitli üreticilere de sağlayacak olmasıyla Samsung’un sadece Z-SSD’lere yönelik üretim yapmasından ayrılıyor.
Düşük sayfa boyutu
Performans konusunda ise yongalar SLC tipinde tasarlanmanın avantajıyla iddialılar. XL-FLASH 5 mikrosaniyelik gecikme süresiyle 3D TLC’lerin 50 mikrosaniyelik değerinden bir hayli önünde olacak. Toshiba’nın yeni yongasını çeşitli iş ortaklarıyla paylaşacak olmasıyla önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek SSD’lerde XL-Flash modüllerini görmemiz olası.
https://www.anandtech.com/show/14707/toshiba-launches-xlflash-3d-slc-nand Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


https://forum.donanimhaber.com/video-sd-card-tan-calisan-419-mb-lik-tclnx-xorg-yuklu-degil--139441727
4 RAM'le bu işi yapınca pahalı oluyordu xD