Transformers evreninin beşinci filmi için hazırlıklar devam ederken, Hasbro ilgiyi yüksek tutmak için oyun çalışmalarına devam ediyor. Transformers: Earth Wars strateji oyunu, önce iOS platformuna ardından da Android platformuna geldi.
Gerçek zamanlı strateji türünde olan oyun, üssünüzü hazırlayarak karşı tarafın bileşenlerine saldırmanızı konu ediniyor. 40 civarında karaktere sahip olan oyunda türünüzü seçiyorsunuz ve üssünüzü kurmaya başlıyorsunuz.
Transformers Generations Prime hikayesinden esinlenen oyunda, dünyayı korumak veya ele geçirmek amaçlarından birisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Türde olduğu gibi üssünüzü geliştirmek, yeni silah teknolojileri icat etmek ve kaynak toplamanız gerekiyor. Bu sayede ekibiniz de güçleniyor ve düşman tarafı daha kolay avlayabiliyor.
Her karakterin kendisine göre yetenekleri var ve ekibi oluştururken bunlar önem taşıyor. Saldırılarda veya savunmalarda bu yeteneklerden sıkça yararlanıyorsunuz. Türkçe desteği olan oyunda arkadaşlarınızla da birlikte oynayabiliyorsunuz. Serinin hayranlarını cezbedecek olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor.
Google Play linki için tıklayınız

Türkiyede gelmez malsesef gelse bile 1,2m den aşağı sattırmazlar. Bize ucuz araba haram çünkü [resim]
Hafif araç çitlenbik gibi, ne yalan söyleyeyim araç çok hoşuma gitti, şehir içinde ideal bir araç
bence pastadan ciddi bir pay alabilir
hiç fena değil
evin 2. arabası olur