Anlık Bildirim

Turkcell, Güvenlik adlı uygulamasını indirmeye sundu

Turkcell, Güvenlik adlı uygulamasını indirmeye sundu

Gün geçtikçe acil servisleri arama, kayıp konumu bildirme gibi güvenlik uygulamalarına daha sık ihtiyaç duyulmaya başlandı. Bu anlamda Turkcell de birçok hizmeti biraraya getirdiği güvenlik uygulamasını tanıttı.

Turkcell Güvenlik uygulaması, acil durumlarda yakınları haberdar edebilmek veya acil servis numaralarını arayabilmek şeklinde özetleyebileceğimiz hizmetler sunuyor. Bu hizmetler esnasında konum bilginiz paylaşılarak, vakit kaybetmeden yerinizin tespit edilmesi sağlanıyor.

Abonelik şartı olmayan uygulama, acil durumlarda hem tanımladığınız kişilerin numaralarına hemde acil numaralara konum bilgisi iletme, SMS/MMS gönderme, arama yapma, sosyal ağ paylaşımı ve eposta gönderme şeklinde hizmetler sunuyor. Konum bilgileriniz tüm iletişimlede otomatik olarak gönderiliyor.

Konum bildirimi sadece yurtiçinde geçerli. Turkcell aboneleri yurtdışında çıktıklarında uygulama üzerinden çağrı gerçekleştirebiliyor ama herhangi bir konum bilgisi iletemiyor. Sadece Turkcell aboneleri, uygulama içinden 112,155 gibi acil numaraları aradığında, konum bilgisi ilgili kuruma otomatik bildiriliyor; diğer operatör aboneleri için bu durum geçerli değil.

Ayrıca Turkcell Güvenlik uygulamasıyla beraber gelen Turkcell Cebim Güvende servisiyle, http://cebimguvende.turkcell.com.tr adresine Turkcell Şifre'nizle girerek Android tabanlı cep telefonunuzun konumunu öğrenebilir, telefonunuzu uzaktan kilitleyebilir, hafızasını tamamen silebilir, alarm çaldırabilir, ekranına mesaj gönderebilir ve uygulamaları kilitleyebilirsiniz.

Tüm abonelerin uygulama içinden gerçekleştireceği SMS/MMS/e-posta kullanımları, mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyor. Uygulama ücretsiz



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim