Anlık Bildirim

Turkcell'den girişimcilere 100 bin liralık teknoloji desteği

Turkcell, girişimciler için dijital destek paketini duyurdu. Yerli girişimciler, Turkcell Bulut servislerinde geçerli 100 bin TL'lik çekin sahibi olacak, verilerini veri merkezinde depolayabilecek.

Turkcell'den girişimcilere 100 bin liralık teknoloji desteği Tam Boyutta Gör

Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında müşterilerinin internetini ikiye katlayan Turkcell bu kez de girişimcilere yönelik dijital destek programını başlattı.

Turkcell dijital destek paketi kapsamında, Turkcell veri merkezlerine gelen yerli girişimcilere altyapı harcamalarında kullanabilecekleri bütçe desteği ve yüksek hızda internet erişim hizmeti avantajı sağlanacak. Girişimcilere Turkcell Bulut servislerinde bir yıl boyunca kullanabilecekleri 100 bin TL değerinde promosyon çeki hediye edilecek. 100 Mbps hızında simetrik limitsiz internet hizmeti sunulacak.

Dijital Destek Programı’na kabul edilecek girişimler Turkcell’in dijital portföyündeki; BiP, Yaani, Paycell gibi birçok uygulamanın sunduğu fırsatlardan da yararlanabilecek. Ayrıca; Turkcell’in IoT platformunda yazılım geliştirebilme imkânları da girişimciler için hazır edilecek.

Turkcell Bulut hizmeti kullanan firmalar, verilerini İstanbul, Ankara ve Kocaeli'nde bulunan 5 farklı veri merkezimizde depolayabilecek.

Paketten faydalanmak isteyen girişimlerin sağlaması gereken ön kriterler:

  • Yıllık 1 milyon TL'den az ciroya sahip olmak
  • Şirket kuruluşu üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olması
  • Turkcell Güvenli E-ticaret ( Hızlı Giriş ve/veya Paycell) entegrasyonunu yapmaya gönüllü olmak ( bknz: Turkcell Güvenli E-Ticaret Platformu )
  • Aktif olarak üniversitelerin teknopark ve/veya inkübasyon merkezlerinde yer almak
  • Mevcut Sanal Veri Merkezi veya Yeni Nesil Sanal Sunucu aboneliği bulunmaması

Başvurular Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı üzerinden alınıp ön kriterlere göre değerlendirecek. Turkcell’in başlattığı dijital destek programı hakkında detaylı bilgi almak isteyen girişimciler https://www.turkcell.com.tr/teknoloji-destegi adresini ziyaret edebilirler.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim