Anlık Bildirim

Twitch, Bitcoin'i kabul edecek

Dünyanın en büyük yayın platformlarından biri olan ve gün geçtikçe popülerliği artan Twitch; ödeme seçenekleri arasına, geçmişte olduğu gibi, Bitcoin ve Bitcoin Cash'i tekrar ekledi.
Amazon'un sahip olduğu lider oyun yayını platformu olan Twitch, Bitcoin ve Bitcoin Cash'i yeniden ödeme seçenekleri arasına aldı.

Aslında geçmişte Twitch Bitcoin ve Bitcoin Cash ile yapılan ödemeleri kabul ediyordu fakat söz konusu platform, Mart ayında bu ödeme seçeneklerini kaldırmıştı. Bitpay'in platformda bir ödeme seçeneği olarak tekrar etkinleştirilmesi Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme yapılabilmesi imkanını sunuyor.


Bitcoin ve Bitcoin Cash, abonelik ödeme sayfasının daha az yaygın olan ödeme yöntemlerine ayrılmış bölümde bulunuyor. Söz konusu kripto para birimlerinin ödeme seçeneği olarak yenilenmesi, şirketin blogunda veya bir basın bülteninde açıklanmadı.
Bazı kullanıcılar, bu durumun Amazon'un "pilot" uygulaması olduğunu düşünüyor. Twitch'te sunulan söz konusu ödeme şeklinin sorunsuz çalışması sonrası Amazon'un sahip olduğu şirketlerde ödeme yöntemi olarak Bitcoin ve Bitcoin Cash'i kullanabileceği tahmin ediliyor.

Bitcoin, bu yılın ilk aylarında 3.000 - 4.000 dolar aralığında işlem gördükten sonra son zamanlarda toparlanmış ve geçtiğimiz günlerde 13.500 doları görmüştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim