Anlık Bildirim

Twitch uygulaması sonunda Apple TV’ye geldi

Yıllardır konsollar ve mobil cihazlarda bulunan Twitch uygulaması sonunda resmen Apple TV'ye geldi. Böylelikle kullanıcılar Twitchy gibi üçüncü parti uygulamaları kullanmaktan kurtuldu.
Apple TV'si olan Twitch kullanıcıları için iyi haberler var. Bugün itibariyle Apple TV için resmi Twitch uygulaması nihayet yayınlandı. Uygulama yıllardır konsollar, mobil cihazlar ve Android TV kutularında kullanılabilse de Apple TV platformuna gelmemişti.
Hal böyle olunca Apple TV sahipleri bugüne kadar Twitchy gibi üçüncü parti uygulamaları kullanmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz ay Twitch, Apple TV uygulamasının halka açık beta versiyonunu yayınlamıştı. Bugün ise final sürümü indirmeye sunuldu.

Diğer platformlarla aynı özellikleri sunuyor

Twitch’in Apple TV uygulaması, mobil ve masaüstü sürümlerinde yer alan özelliklerin aynısına sahip. Bu da kullanıcıların sevdikleri oyunların ve aktivitelerin canlı yayınlarını izleyebilecekleri gibi önceden kaydedilmiş videoları görüntüleyebilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca sohbetlere katılmaları da mümkün olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim