Anlık Bildirim

TCL marka televizyonlar Eylül'de Türkiye'de satışa çıkıyor

Çinli TV üreticisi TCL'in televizyon modelleri Eylül ayında Türkiye'de satışa çıkacak. TCL TV'ler Bilkom tarafından satışa sunulacak.

TCL marka televizyonlar Eylül'de Türkiye'de satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Çinli üretici TCL’in televizyon modelleri Türkiye’de satışa sunulacak. TCL’den yapılan açıklamaya göre Eylül ayında Türkiye’de televizyon satışına başlanacak.

TCL her ne kadar ülkemizde bilinen marka olmasa da yurt dışında TV satışlarında büyük başarıları var. Omdia verilerine göre 2019 yılında en çok TV üreten 2. firma konumunda yer alıyor. ABD’de Mart ve Temmuz 2019’da satış adeti bakımından 1. sırada yer aldı. Fransa’da 2019’un ilk 3 çeyreğinde Pazar payı bakımından 3. oldu.

TCL televizyonları yurt dışında popüler yapan faktör ise uygun fiyatı. Ayrıca televizyonlardaki Android işletim sistemi ve yapay zeka teknolojileri de fiyatına göre öne çıkıyor. QLED modelleri de bulunuyor.

TCL TV’lerin distribütörü Bilkom’un Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, “TCL marka televizyonları Eylül ayında tüketicilerle buluşturacağız” dedi. Hangi televizyon modellerinin satışa sunulacağı ve fiyatı hakkında bilgi verilmedi. TCL Türkiye’nin web sitesinde C715 QLED 4K TV ve P8M 4K TV modellerine yer veriliyor. Bu iki model Türkiye'de satışa çıkabilir.

TCL, ülkemizde uzun süredir telefon satışı gerçekleştiriyor. Haftaya satışa sunulacak TCL 10 Plus ve TCL 10 SE modelleriyle birlikte toplam 5 farklı model satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28204 kez okundu.
58 kişi, toplam 102 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tcl, tcl tv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim