Anlık Bildirim

Twitter, Ramazan emojilerini kullanıma sundu

Ramazan ayı ile birlikte Twitter platformunda yine emoji günleri başladı. Bu yıl biraz daha elden geçirilmiş ve yenilenmiş Ramazan temalı emojiler sizi bekliyor.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pek çok platformun kullanıcılarına farklı etkinlikler sunduğunu görüyoruz. Sosyal ağ Twitter da Ramazan ayına özel emojiler kullanıma sunduğunu duyurdu.

Ramazan emojileri

Kullanıcılar gönderilerinin daha renkli olması adına bu emojilere yer verebilecekler. Emojilerin kullanılması için ilgili hashtag’i yazmanız gerekiyor. Dilerseniz bir gönderide bütün emojileri de kullanabilirsiniz.

Yeni emojilerden ilki bir bardak yoğurtla birlikte hurma tasarımı. Kullanacağınız hastagler ise #Sahur ve #İftar. İkinci emoji hilal ve fener tasarımından oluşuyor. Burada #Ramazan etiketini kullanabilirsiniz. Son olarak kandil emojisine de #Kandil yazarak ulaşabiliyorsunuz.

Twitter emojilerini pek çok dile de uyarlamış. Bu bakımdan farklı dillerde hashtag kullanarak yine bu emojilere ulaşılabiliyor. Emojiler Ramazan ayı boyunca geçerli olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim