Anlık Bildirim

Twitter kural ihlali gerekçesiyle sildiği tweet'ler için bildirim gösterecek

Twitter yakında ortadan kaybolan tweet'lerin kullanıcı tarafından mı silindiğini yoksa ihlal gerekçesi ile mi yayından kaldırıldığını ayırt etmemizi sağlayacak "ihlal bildirimi" göstermeye başlayacak.
Bazen okuduğunuz bir tweet'in daha sonra ortadan kaybolduğunu görürsünüz. Bunun, kullanıcının kendisi tarafından silinmesi veya Twitter’ın kurallarını ihlal ettiği için mikroblog sitesi tarafından yayınlan kaldırılması gibi birçok nedeni olabilir. Ama artık kolaylıkla ayırt edebileceğiz.
Twitter yakında hizmet şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle sildiği tweet'leri kullanıcılara bildirmeye başlayacak Yani daha önce okuduğunuz tweet'in kullanıcı sildiği için mi yoksa Twitter yönergelerini ihlal ettiği için mi yayından kaldırıldığını kolayca anlayabileceksiniz.

Bildirimde bulunulan tweet'ler de gizlenecek

Önümüzdeki haftalarda uygulamaya konulacak değişiklikle birlikte sosyal platform tarafından yayından kaldırılan tweet'ler yerine, Twitter Kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle silindiğini belirten bir bildirim gösterilecek. Bu bildirim, 14 gün boyunca hem hesabın profilinde hem de söz konusu tweet'te görülebilecek.
Twitter ayrıca kullanıcıların ihlal bildiriminde bulunduğu tweet'leri görmeye devam etmek istemediklerine dair bir geri bildirim aldığını da açıkladı. Bugünden itibaren bildirimde bulunulan tweet'ler "Bu tweet'i bildirdin" ifadesinin yer aldığı bir bildirimin arkasına gizlenecek. Kullanıcılar tekrar okumak isterlerse "Görüntüle" seçeneğine dokunarak bunu yapabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim