Anlık Bildirim

Twitter'ın Mac kullanıcılarına müjde

Twitter'ın resmen bir kenara attığı resmi Mac uygulaması sonunda güncellendi. Uzun zamandır beklenen güncelleme ile önemli destekler sunulmaya başlandı. Detaylar haberimizde.
Twitter'ın resmen kaderine terk ettiği Mac uygulaması sonunda güncellendi. Bu güncellemeyi geçtiğimiz Ekim ayında detaylarına burada verdiğimiz bir gelişme ile müjdeleyen sosyal medyanın önemli ismi, beklenen adımı nihayet attı ve resmi Mac uygulamasına beklenen önemli özellikleri dahil etti.
Bahsi geçen güncelleme ile 4.0.0 sürümüne yükseltilen Mac için Twitter, ilk olarak uzun zamandır üçüncü parti uygulamalar tarafından dahi desteklenen GIF özelliğini kazandı. Bu sayede takip edilen kişilerden gelen GIF içerikleri direkt olarak zaman tüneli içerisinde oynatabilen uygulama, benzer altyapıyı videolar için de sunuyor ve kullanıcılar artık zaman tünellerinden çıkmadan da videoları izleyebiliyor.
Twitter'ın resmi Mac uygulamasına dahil bir diğer önemli özellik ise direkt grup mesaj desteği. Şimdiye kadar aktif olmayan bu altyapı ile 50 kişiye kadar özel mesaj gönderilebiliyor ve alınabiliyor. Yeni eklenen koyu renkli temasıyla OS X Yosemite'ye siyah arayüzüne uyum sağlayabilen uygulama, baştan aşağıya yenilenen tasarımıyla çok daha modern görünüyor ve belirlenen hesapları sessize alabiliyor. Artık sistemlerin bildirim merkeziyle de iyi haberleşen Mac için Twitter, tweet alıntılama noktasında da son altyapıya etkili şekilde uyum sağlıyor.
Çok uzun zaman sonra yenilenen sürümüyle çok daha kullanışlı hale gelen Twitter'ın Mac uygulamasına direkt olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Twitter'ın Mac kullanıcılarına müjde
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim