Anlık Bildirim

Üç arka kamera ile gelmesi beklenen iPhone 11'in yeni çizimleri ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın bu yılın Eylül ayında tanıtılacak olan yeni nesil iPhone modellerinin üç arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan görseller kare bir kamera modülüne işaret ediyor.
Apple'ın, Samsung ve Huawei gibi üçlü arka kamera sistemine geçiş yapması, sektöre yakın kaynaklara göre oldukça muhtemel görünüyor. Ocak ayında OnLeaks twitter hesabı tarafından yayınlanan bir sızıntı üçlü kamera yapılandırılmasının kare şeklinde dizileceğini ortaya koymuştu.

Kare kamera modülü

Ortaya saçılan yeni çizimler ise bu söylentileri destekliyor ve Apple'ın iPhone 11 modellerinde kullanacağı arka kamera modelini de gözler önüne seriyor. Yayınlanan görsellerde üçlü kamera diziliminin kare şekline olacağı ve sağ üst kısmında da flaşın konumlandırılacağını gösteriyor. Kamera özellikleri şu an için mevcut değil, ancak iPhone 11'in geniş açılı bir mercekle ve bokeh etkisini artırmaya yardımcı olacak ToF sensörüyle gelmesi bekleniyor.
Kare kamera modülünü bir kenara bırakacak olursak, iPhone 11 modellerinin tasarım olarak birbirlerine çok benzeyecekleri belirtiliyor. Bununla birlikte Apple'ın cihazlardaki çentiği daha küçük hale getireceği ve çerçeveleri incelteceği de sızan bilgiler arasında. Önümüzdeki dönemde cihazların teknik özellikleriyle ilgili bilgilerin de yavaş yavaş ortaya çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8394 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 11 ve
2 etiket daha kamera sızıntı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim