Anlık Bildirim

Ucuz iPhone modeline ait bir hayran videosu ortaya çıktı

Ucuz iPhone modeline ait bir hayran videosu ortaya çıktı

Tim Cook'un sonbahar ayında bir ürün ordusu ile tüketicilerin karşısına çıkacağını açıklamasının ardından gözler yine ucuz iPhone modeline çevrildi. Apple yöneticilerinin ısrarla kaliteden taviz vermeyeceklerini açıklamasına rağmen modelle ilgili kasa ve ön panel dahil pek çok bileşen internete sızdırıldı.

Techdy adlı bir site de elde edilen bu bileşenleri kullanarak ucuz iPhone modelinin neye benzeyeceğini bu kez video ile anlatmaya çalışmış. Geçen hafta da ucuz iPhone modelinin neye benzeyeceğine dair bir takım görseller ortaya çıkmıştı. Videodaki çalışma da bu görseller ile birebir uyuyor.

Apple'ın yeni nesil iPhone modelini sonbahar döneminde pazara sunacağı kesine yakın olarak biliniyor. Ancak ucuz iPhone ile ilgili firmadan şimdiye kadar herhangi bir işaret gelmiş değil. Videoyu hazırlayanlar, aynı kasa içerisine kendi markalarını taşıyan bir Android akıllı telefon entegre etmişler. Ucuz iPhone tasarımını test etmek isteyenlere 4 inçlik 1160x640 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 600 çözümü ve 2GB RAM taşıyan bu kopya cihaz öneriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1616 kez okundu.
40 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 5S
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim