Anlık Bildirim

Ulusal Ulaştırma Portalı hem web üzerinden hem de mobil cihazlardan elinizin altına geliyor

Ulusal Ulaştırma Portalı hem web üzerinden hem de mobil cihazlardan elinizin altına geliyor

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından vatandaşların ulaştırma konusunda bir başvuru kaynağı olması amacıyla hazırlanan Ulusal Ulaştırma Portalı yaklaşık 6 aydır yayınını sürdürüyor. 

Portal ziyaretçilere ulaştırma alanında çok çeşitli kaynaklardan bilgi aktarımı yapıyor. Portalın anasayfasında kullanıcıların bir noktadan diğerine gitmek için havayolu, karayolu, denizyolu veya aktarmalı taşımacılık türlerinden seçim yaparak ulaşım güzergahını ve araçlarını belirleyebileceği bir modül karşılıyor. Burada kullanıcılar gidecekleri şehire veya ilçeye en uygun ulaşım aracı ve güzergahı görebiliyor. Eğer bilet almak isterlerse de ilgili firmanın sayfasına yönlendiriliyor. Aramalar bilet fiyatına göre de yapılabiliyor. Ayrıca yol durumu bilgisi de harita üzerinde veriliyor. 

Portalda hava durumuna da yer verilmiş. Şehirlerin 3 günlük gündüz ve gece sıcaklıkları yola çıkacak kullanıcılar için harita üzerinde sunuluyor. 

Bunun yanında tüm havalimanlarımızın geliş ve gidiş uçuş bilgilerinin listelendiği bir sayfa da mevcut. Böylece hangi uçak alana ne zaman inecek veya kalkış ne zaman gerçekleşecek görebiliyorsunuz.

Portala ülkemizde faaliyet gösteren ve çevrimiçi izleme imkanı sunan tüm kargoların takip sistemleri de entegre edilmiş. Böylece kargonuzun nerede olduğunu anında görebiliyorsunuz.

Son olarak portalda E-ulaştırma ile ilgili tüm e-devlet hizmetlerinin linkleri de bulunuyor. Bakanlık portalın mobil uygulamalarını da geliştirerek mobil cihaz kullanıcılarına da aynı imkanı sunuyor. Mobil cihazlarda ek olarak yakınlarınızda yer alan ulaştırma üniteleri de gösteriliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim