Anlık Bildirim

Viber'a çok önemli yenilik

Popüler anlık iletişim uygulamalarından Viber, hem iOS hem de Android tarafında çok önemli bir özellik kazandı. Artık kazara artılan mesaj sorunu ortadan kalktı.
 
Viber'a çok önemli yenilik
Metin, ses ve fotoğraf tabanlı popüler iletişim uygulaması Viber, iOS ve Android platformlarında önemli özelliklerle güncellendi.
Ülkemizde de çok ciddi bir kullanıcı kitlesi bulunan Viber, iki platform için de yayınlan yeni sürümüyle ilk olarak artık kişilerin mesajları silebilmesine imkan tanıyor. Bunu önemli kılan kısım ise artık karşı tarafa gönderilen mesajların da silenebiliyor olması. Bu sayede yanlış gönderdiğiniz bir mesajı daha karşı taraftan görmeden silebilir ve böylece genel olarak daha güvenli bir sohbet deneyimi elde edebilirsiniz.
Viber'ın iOS ve Android tarafında aldığı diğer bir ortak yenilik ise dosya eklentileri. Artık arkadaşlarınıza eklenti şeklinde dosya (Sunum, döküman vb) gönderebiliyorsunuz. iOS tarafına özel yenilikler arasındaysa fotoğraf ve videolar için iCloud desteği, Spotlight arama ve interaktif bildirimler yer alıyor.
Ücretsiz olarak sunulan Viber'a aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim